måndag 13 februari 2012

Hönökakstårta

Det perfekta fredagsmyset; snabbt, lätt och avslutas i ugnen så man hinner ta lagamatdisken innan maten.
Och så är det såklart jättegott!



Blanda creme fraiche med hackad purjolök och brynt bacon i småbitar. Tillsätt lite peppar. Bygg en tårta med hönökaka, röra, hönökaka, röra, hönökaka, lite ost, tomatskivor, mera ost.
För två lager röra räcker det med en burk creme fraiche och ett paket bacon, men det går bra att göra högre tårta om man är fler. Eller hungrigare.
In i ugnen i typ 200 grader tills osten smält och fått lite, lite färg.



En sallad till är gott.


Vissa tycker att det hör till att skrapa ur creme fraiche-burken och slicka i sig resterna, men det är ett helt frivilligt moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...